Gå til indhold

Mød en elev

Læs interviewet med Mikkel og bliv klogere på, hvorfor han valgte at blive elev i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, og hvad han har fået ud af uddannelsesforløbet.
""

Hvorfor søgte du en elevstilling hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen?

Jeg søgte en elevstilling for, at jeg kunne færdiggøre min uddannelse og samtidig få muligheden for at få ansættelse efter endt uddannelsestid. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en del af en stor organisation med store muligheder for at kunne dygtiggøre sig på forskellige fagområder. En stor fordel som it-supporterelev i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er, at opgaverne spænder meget bredt, og at jeg i løbet af min uddannelse har fået mere og mere ansvar.

Hvordan er det er være it-supporterelev hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen?

Jeg kommer ud i mange forskellige projekter, hvor jeg kan fordybe mig i opgaverne. Alle kollegaer er meget hjælpsomme, og hvis man gerne vil have mere ansvar, så får man det. Jeg er meget glad for, at have kontakt til mine kollegaer rundt om i organisationen – og det er inspirerende at arbejde med kollegaer med forskellige baggrunde. Som elev er jeg på lige fod med mine kollegaer. Mine kollegaer lytter til mig, og det giver mig rig mulighed for at komme med input til projekter og opgaveløsning.

Hvad er det bedste ved at være it-supporterelev hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen?

Opgaverne, ansvaret og de super gode kollegaer samt, at der er mulighed for at videreudvikle og uddanne mig. Jeg kan også godt lide, at der er tid til, at jeg kan fordybe mig og fokusere på detaljerne i mine opgaver. Når jeg sidder med telefonvagten, så taler jeg med mine egne kollegaer rundt omkring i landet. Det giver en helt anden stemning end, hvis jeg primært skulle hjælpe eksterne kunder.

Kan du se dig selv fortsætte i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, hvis du får muligheden?

Ja det kunne jeg! Her er en masse muligheder for kompetenceopbygning og for at få viden på rigtig mange områder. Derudover har jeg også fået gode kollegaer, som jeg sætter meget stor pris på.