Gå til indhold
De fem nye graduates Tobias Bøgedal, Benjamin Vinje, Malte Brink Kristensen, Lise Andersen og Siv Sahl Hasselbalch.

Velkommen til vores nye graduates

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har vi netop budt velkommen til et fjerde hold graduates, der det næste halvandet år skal arbejde på tværs af organisationen inden for it- udvikling, kunstig intelligens, it-arkitektur, økonomi og jura.

De fem graduates kommer med forskellige faglige profiler og starter deres graduate-forløb med at arbejde inden for bl.a. it-udvikling, kunstig intelligens, it-arkitektur, økonomi og jura. Undervejs vil de selv have mulighed for at præge forløbet i UFST, som stækker sig over det næste halvandet år. 

Selvom de fem nye graduates altså ikke kommer til at arbejde sammen til dagligt, vil der i den første tid blive lagt vægt på at få rystet det nye hold godt sammen. Her vil det tredje hold graduates, som startede sidste år, og som netop er i gang med tredje turnus, spille en rolle ved at tage de nye graduates under vingerne. 

- Vi har glædet os til at byde det nye hold velkommen her i UFST. Som tidligere graduate i Skatteministeriets departement, kan jeg garantere, at de nye graduates i deres tid i UFST vil få en masse brugbar erfaring og få opbygget et netværk, som de kan trække på efterfølgende - fordi de med graduate-programmet får en unik mulighed for at snuse til forskellige områder på kort tid, siger Liv Johanne Bangsbo fra HR, der er ansvarlig for graduate-programmet i UFST. 

I næste måned venter også en teambuilding-tur, der vil have fokus på det sociale. Tanken er, at det interne fællesskab mellem de fem graduates løbende vil fungere som et ankerpunkt til sparring, videndeling og understøttelse af den stejle læringskurve, som venter for dem hver især.