Gå til indhold

Solution Jam for studerende

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen afholder løbende Solution Jam for studerende, der har lyst til at opleve, hvordan det er at arbejde sammen i teams om løsninger i en af landets største it-organisationer.

 Solution Jam er for dig, der er studerende og har lyst til at prøve at samarbejde i et team med andre studerende på en virkelighedsnær måde i en af Danmarks absolut største it-organisationer. 

- Solution Jam er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil snuse til, hvordan det er at arbejde i et kæmpe udviklingshus, der løfter et tungt samfundsansvar på baggrund af store mængder af data. Vi glæder os til at skabe rammerne for nogle sjove dage, hvor I kan afprøve jer selv, netværke med hinanden og lære nogle af vores styrelses spændende muligheder at kende, siger Nadeem Gulzar, underdirektør for Arkitektur og Analytics.  

Eventen finder sted på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Vil du orienteres, når vi annoncerer næste Solution Jam? Så skriv til eventens projektleder, Lucas.Moeller@ufst.dk.

Solution Jam 2022: Data science-case med ægte data

I slutningen af 2022 afholdte vi Solution Jam med en data science-case omkring erhvervsregistreringer. Til eventen deltog 25 studerende fra fem forskellige universiteter. Vinderen blev ikke blot kåret for at have lavet den bedste Machine Learning-løsning; vurderingskomitéen lagde nemlig i lige så høj grad vægt på, hvordan de deltagende teams formåede at formidle løsningens forretningsværdi samt reflektere over deres valg fra undervejs i processen.